Hvad er den hemmelige formel til en ubesværet aktiv livsstil? 

Vi vil mene, at Incrediwear er svaret. Incrediwear er terapeutiske bandager med beviselige resultater for muskel- og ledsmerter. Baseret på en speciel teknologi og dokumenterede resultater bestræber Incrediwear sig på at skabe et unikt produkt, som kan lette din hverdag.

Incrediwear har en bred vifte af kategorier. Iblandt kategorierne finder du både produkter til arme, ben, fødder, ankler, knæ, ribben, ryg og skuldre. Produkterne er 3D-vævet og passer derfor perfekt til alle kropstyper og størrelser.

Incrediwear’s bandager tilgodeser alle behov, og kan derfor anvendes af både elitesportsudøvere og gigtpatienter. Af præcis disse grunde er Incrediwear et perfekt match til Trolle Performance, som er en stolt distributør af Incrediwear i både Danmark og Sverige. Ligesom Incrediwear er Trolle Perfomance underlagt en filosofi, som søger at fremme et transparent og fair brandpartnerskab. Dette betyder, at alle brands og produkter, som forhandles af Trolle Performance, er af højeste kvalitet og er nøje udvalgt til at passe til efterspørgslen i healthtech miljøet. Dette afspejler sig i alle brands repræsenteret af Trolle Performance, og Incrediwear er ingen undtagelse.  

Mede et ønske om at forbedre nordens aktive livsstil, og samtidig imødekomme den stigende opmærksomhed på sundhed i norden, er Incrediwear til dig, som ønsker fornyet frihed og bevægelse uden smerter i kroppen.