Incrediwear øger både blodcirkulationen og lymfestrømmen og netop denne egenskab er et teknologisk gennembrud for sportsudøvere på alle niveauer. Incrediwear produkterne kan ikke sammenlignes med kompressionsprodukter, som hjælper venerne med at presse blodet op mod hjertet ved hjælp af tryk.

Incrediwear har indlejret halvlederelementerne Germanium og Carbon i stoffet. Når disse to grundstoffer aktiveres af kropsvarme frigiver de ioner. De negative ioner aktiverer molekylevibrationer, der både øger blodcirkulationen, men også lymfestrømmen. Den øgede blod- og lymfegennemstrømning hjælper med at transportere mere ilt og flere næringsstoffer i det udsatte område og fjerne alle biprodukterne. Således styrker Incrediwear kroppens egen naturlige healingproces og forkorter restitutionsperioden.

Seks gode grunde til at bruge Incrediwear:

  • Øger blodcirkulationen
  • Reducerer hævelse og betændelse
  • Virker kølende, når bandagerne er våde
  • Optimerer ydeevnen
  • Forebygger skader ved at reducere muskeltræthed
  • Styrker healingprocessen og accelerer restitutionsprocessen

Lev livet uden begrænsninger

Hos Incrediwear ved vi, hvordan smerter og skader kan bremse dig. Men vi ved også, at det kan inspirere til at gøre en forskel. For mange år siden truede et mountainbikeuheld med at stoppe grundlægger Dr Jackson Corley’s aktive livsstil. Trods medicinske anbefalinger tog Corley sagen i egne hænder, og han opfandt hvad der i dag er Incrediwear. Målet var at skabe et produkt, som kunne mindske smerte og inflammation, således at han kunne komme tilbage til sin aktive livsstil. For Corley er Incrediwear ikke blot bærbar teknologi, men en livstil for individer, som vil leve et aktivt liv uden begrænsninger.

Hvem bruger Incrediwear?

Hvis du lever med smerter og ubehag kan Incrediwear muligvis hjælpe dig. Incrediwear anbefales af medicinske fagfolk og bruges af professionelle atleter og aktive mennesker overalt i verdenen. Læs vores Incrediwear-udtalelser for at finde ud af, hvad folk siger om Incrediwear’s produkter.

Historien bag teknologien

I december 2008 var Jackson Corley, CEO og founder af Incrediwear udsat for en alvorlig cykelulykke, der kunne risikere, at han blev lam resten af livet. Ønsket om at vende tilbage til et liv, der ikke var begrænset af betændelse og smerter, er drivkraften bag opfindelsen af den bærbare teknologi, som også blev Jackson Corleys livsstilsfilosofi.